Magazin produse outdoor

Peste 3000 de articole pe stoc, livrare in 24h.

Noi credem

Noi credem

Că munții emeana forță și smerenie în același timp , credem că cel mai important e să îți urmezi vârful din ține, indiferent de înălțimea geografică, fiindcă în final, experiența călătoriei e cea mai importantă.

Am construit

Am construit

Rock’n Snow, în urmă unei experiențe vaste pe care am dobândit-o în expedițiile desfășurate în întreagă lume. Uneori micile detalii au făcut cea mai mare diferența în condiții extreme.

Am învățat importantă echipamentului de calitate și am testat zeci de produse în cele mai dure condiții, toate astea pentru a află și a alege cele mai bune echipamente din domeniu pentru ține.

Ne-am propus

Ne-am propus

Să rămânem mereu aproape de pasiunea noastră și să oferim clienților noștri o varietate largă de produse innovative în domeniul alpin, în care credem și putem garanta asupra calități lor.

Am parcurs un drum lung, și știm ce înseamnă alegerea unui produs de înalta calitate , în care uneori îți încrezi viață.

Suntem mereu la înălțime

Suntem mereu la înălțime

și la propriu și la figurat , fiindcă muntele ne-a arătat de ce avem nevoie iar astfel am început să căutăm în permanentă ultimele tendințe în domeniu, care să ofere cea mai înalta siguranță și cel mai mare confort acolo sus.

Interesele tale

Interesele tale

vor fi întotdeauna prioritate pentru noi, așa că va vom oferii întreagă noastră consultanță, bazată pe experiență în alegerea celui mai potrivit produs pentru nevoile tale. Deasemenea știm cât de important e timpul pentru ține, astfel produsele vor pleca din depozitul nostru, imediat după ce le-ai ales.

Our team

People

He must have tried it a hundred times, shut his eyes so that he wouldn't have to look at the floundering legs, and only stopped when he began to feel a mild, dull pain there that he had never felt before.

Vlad Căpușan

Alpinist, Membru Fondator

Elekes Gábor

Manager, Membru Fondator

Lavinia Popa Teodora

Economist, Membru Fondator

Aurel Sălăsan

Alpinist, Instructor Ski, Colaborator

Laura si Zsolt Török,

Membri Fondatori

Andó Bettina

Office Manager

Emma Grama

Colaborator